Bemutatkozás

Kedves Látogató!

Családias fogászatunkon kiemelten hangsúlyos az empátia, az emberközpontú hozzáállás.

Meggyőződésünk, hogy az elsődleges feladatunk pácienseink félelmének eloszlatása, akut panaszainak fájdalommentes orvoslása, ezáltal egy olyan páciens-orvos viszony kialakítása, amely a bizalomra épül.

Kiemelten fontos számunkra, hogy pácienseink biztonságban érezzék magukat, merjék vállalni az általunk szükségesnek ítélt beavatkozásokat, sőt kialakuljon bennük az igény a rendszeres fogápolás és fogorvosi kontroll iránt akkor is, ha aktuálisan éppen nincsenek panaszaik.

Nem pusztán gyógyítunk, nemcsak kezelünk, hanem: szolgáltatunk. Odafigyelve a legapróbb részletekre, a páciens igényeire, a lehetőségekre. Az elérhető legjobb és legteljesebb szolgáltatást nyújtjuk, elérhető áron.

Mi hosszú távra tervezünk.

Rólunk

DentalSiSters fogorvosi rendelő szeged szájsebészet
Dr. Molnár Zsuzsanna

Diplomámat 2006-ban a SZTE Fogorvostudományi Karán szereztem. Az azóta eltelt idő alatt a szegedi Fogklinika Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan osztályán, majd hosszú éveken keresztül körzeti fogászaton és több magánrendelőben széleskörű szakmai tapasztalatra tettem szert. Több éven keresztül vettem részt külföldi betegek ellátásban, mind Magyarországon, mind külföldön, hogy szakmai tudásomat bővítsem.

2009-ben sikeres szakvizsgát tettem a konzerváló fogászat és fogpótlástan területén és azóta is számos továbbképzés, illetve szakmai kurzus segítségével tartom szinten tudásomat és sajátítom el a legújabb technikákat.

Szakterületem a fogak konzervatív és esztétikai helyreállítása, a foghiányok pótlása és az implantációs protetikai tevékenységek.

DR. PETHŐ GYÖNGYI
Dr. Pethő Gyöngyi

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem diplomát 2010-ben.

2010 és 2017 között a Szegedi Tudományegyetem Arc-, Állcsont- és Szájsebészeti Klinikáján töltöttem szakgyakornoki éveimet.

2017 novemberében teljesítettem arc-, állcsont- és szájsebész szakvizsgámat kiváló eredménnyel.

Dentoalveoláris sebészettel (implantáció, csontpótlás, arcüreg emelés, fogeltávolítás, rezekció, cysta eltávolítás, retineált fog feltárás, lágyrészsebészet), fej-nyak sebészeti esetekkel (nyálkő-, kisnyálmirigy eltávolítás, daganatkezelés, fog-és arctrauma), bőrsebészettel (basalioma, naevus eltávolítás), valamint arcesztétikai kezelésekkel foglalkozom.

Angolul folyékonyan, németül alapszinten beszélek.

Betegeim elégedettsége a legfontosabb számomra.


Nagyné Juhász Andrea

dentálhigiénikus, fogászati szakasszisztens

2013-ban a Szegedi Tudományegyetem védőnő szakán végeztem, ezzel egyidőben a fogászati asszisztens képzést is befejeztem. 2015-ben a dentálhigiénikus szakképesítést is megszereztem, így testközelből is részese lehetek a kezeléseknek.

Nagy szakértelemmel nyújtok teljes körű tájékoztatást a helyes szájhigiéniáról, hogy a páciensek elégedetten mosolyogjanak és fogaik minél tovább egészségesek maradhassanak. Optimizmusommal és kedvességemmel oldott légkört teremtek, hogy minden páciens a lehető legjobban érezze magát a rendelőben.
„A mosoly az egyetlen olyan beszéd, amelyet szavak nélkül is mindenki megért.”